Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viskoekjes recept
Viskoekjes recept

Viskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit recept is ontstaan als restverwerking. De verhouding tussen de hoeveelheden (aardappelen, vis) en de soort vis en kaas zijn mede bepalend voor de smaak van de koekjes.
Doe de aardappelen, vis, boter en eidooier in een kom en prak alles fijn en goed door elkaar. Voeg de kaas, peterselie, paprikapoeder en de knoflook toe en meng alles door elkaar. Proef of het geheel peper en zout nodig heeft. Bij restverwerking is dit meestal niet nodig. Vorm van dit mengsel stevige platte, niet te grote schijven en wentel ze door wat bloem. Bak of frituur de schijven en serveer ze met een salade. Tomatensaus of ketchup smaakt hier heel lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit viskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven