Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visfilet met tomaten recept
Visfilet met tomaten recept

Visfilet met tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de marjolein en de tijm. Hak de de marjolein fijn en pluk de blaadjes van de tijm. Rasp de halve citroen en pers hem uit. Roer de citroenschil, 3 eetlepels olie, de marjolein en de tijm door elkaar met wat zout en peper. Was de tomaten en snijd ze in schijven. Was de visfilets, dep ze droog en verdeel ze in 4 porties. Besprenkel de vis met 4 theelepels citroensap. Knip 4 vellen bakpapier van 30 x 35 cm, vouw ze dubbel en vet ze licht in. Verdeel de tomatenschijven over het papier en leg de vis er bovenop. Verdeel de kruidenmix en de laurierblaadjes over de vis, besprenkel elk pakketje met 1 eetlepel witte wijn. Bestrooi de pakketjes met een snufje zout. Vouw het papier om de vis samen tot een pakketje en bind de uiteinden bij elkaar met keukengaren. Bak de pakketjes 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Serveer de vispakketjes met brood en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visfilet met tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven