Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visfilet in een bedje van wortels en spinazie recept
Visfilet in een bedje van wortels en spinazie recept

Visfilet in een bedje van wortels en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schrap de wortels, was ze en snijd ze in schijfjes. Pel de uien, halveer ze en snijd ze in stukjes. Schil de gember en snijd ze fijn. Verhit 1-2 eetlepels olie in een pan en fruit de wortels, de uien en de gember er in. Breng op smaak met zout, peper, kerrie en citroensap. Giet de slagroom er overheen en breng aan de kook. Voeg de spinazie toe, laat afgedekt 11 minuten zachtjes kokenn en roer af en toe. Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan, neem uit de pan. Was de vis, dep hem droog en verdeel in vier stukken. Breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de vis aan elke kant 3.5 minuten aan. Breng het wortel-spinaziemengsel nogmaals op smaak en schep de cashewnoten erdoor. Leg de vis op het groentebedje en garneer met schijfjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visfilet in een bedje van wortels en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven