Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viscocktail recept
Viscocktail recept

Viscocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla wassen, drogen en fijnsnijden. Cocktailsaus maken door de mayonaise te mengen met de ketchup, gin, whisky, zout en cayennepeper naar smaak. Vis in hapklare hapjes snijden, op ingeboterde ovenplaat leggen, kruiden en 6 minuten in oven van 200C zetten. Mosselen garen, uit de schelp halen en ontbaarden. Garnituur: tomaat even in kokend water leggen en pellen, pitten verwijderen en in blokjes snijden. Hardgekookte eieren doorsnijden en het gele van het witte scheiden en fijnpletten met een vork. Citroen canneleren en in partjes snijden. In cocktailglas: Eerst een lepel cocktailsaus. Hierop de sla. Hierop de vis schaal- en schelpdieren. Hierop een laagje cocktailsaus. Op de saus in het midden een streepje tomaatblokjes. Links eiwit en rechts eigeel. Aan de rand van glas een citroenpartje hangen.

Allergenen Informatie

Voor dit viscocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven