Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visburger recept
Visburger recept

Visburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de vis in de keukenmachine zo fijn als gehakt. Voeg het ei, paneermeel, de koriander, peterselie en peper en zout (naar smaak) toe en meng alles goed door elkaar. Vorm van het visgehakt 4 platte schijven en laat ze tenminste 10 minuten in de koelkast liggen om wat steviger te worden. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes op een vrij laag vuur aan beide kanten lichtbruin en gaar in 4 minuten. Beleg de broodjes met wat sla en tomaat en leg hierop de visburger. Schep 1 eetlepel saus over de burger en garneer af met de toef peterselie Tip: Voor een krokante variant haal je de burgers vr het bakken even door losgeklopt ei, vervolgens door wat bloem, weer door het ei en dan door paneermeel. Lekker bij frietjes of gebakken aardappeltjes, maar ook als lunchgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven