Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbouillon met Hollandse garnalen recept
Visbouillon met Hollandse garnalen recept

Visbouillon met Hollandse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olie, fruit de sjalotjes een paar minuten en voeg de tijm, bleekselderij, knoflook en de saffraan toe. Fruit alles een paar minuutjes aan en giet dan de bouillon erbij. Laat dit weer aan de kook komen. Spoel inmiddels de garnalen af en verdeel deze over 4 borden. Giet dan de kokende bouillon erover bestrooi dit met wat bleekselderij groen. Lekker met geroosterd brood.

Serveersuggesties

U kunt de garnalen ook vervangen door stukjes witte visfilet. Als je wijn wilt drinken bij de soep is een hoophuis Chenin Blacn een goede keus, ook een kastelbourg Pinot Blanc past hier goed bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visbouillon met hollandse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven