Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbamie recept
Visbamie recept

Visbamie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Mie ongeveer 8 minuten koken, afgieten en een klein beetje olijfolie toevoegen (tegen het plakken).
De witte kool in fijne reepjes snijden. Olijfolie in de wok doen en de kool erin doen.
Zout en kerrie toevoegen en steeds omscheppen tot de kool beetgaar en mooi geel van kleur is.
De uien over de lengte halveren, in fijne schijfjes snijden en met wat knoflook in boter of olijfolie met wat sambal tjampour of sambal oelek glazig bakken.
Wat olie in een pan goed heet laten worden (niet verbranden) en de taugè hierin knapperig bakken ( frituren mag ook).
Dan de prei in kleine ringetjes snijden, goed wassen en drogen en met het geheel vermengen.
Als laatste de garnalen, de krab en de gegaarde andere vis er doorheen mengen.
In een Wok olie verhitten, bami toevoegen en roerbakken tot gewenste temperatuur.
Serveren met kroepoek oendang en augurkjes.
Voor de liefhebber nog wat ketjap manis en sambal oelek op tafel plaatsen.
Slamat Makan.

Allergenen Informatie

Voor dit visbamie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven