Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso recept
Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso recept

Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de wortels in schijfjes en laat deze ongeveer 4 minuutjes koken. Snijd de prei in schijfjes. Neem 4 stukken aluminiumfolie waar de vis in ingepakt kan worden. Besmeer de bovenkant van de vis met de pesto rosso. Leg per pakketje 100 gram prei en 100 gram wortel op het folie. Leg op de prei en de wortel de met pesto rosso besmeerde vis. Vouw nu het aluminiumfolie dicht en leg de pakketjes een half uur in de oven. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven