Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met walnootgremolata recept
Vis met walnootgremolata recept

Vis met walnootgremolata


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de noten, citroenschil, peterselie en de helft van de knoflook in een kom. Dek de gremolata af. Kook de aardappels tot ze gaar zijn. Laat ze uitlekken. Pureer de aardappels met de boter, melk en de rest van de knoflook; houd warm. Bestrijk de vis intussen met olie. Bak aan beide kanten bruin in een ingeoliedegrilpan tot hij doorbakken is. Serveer de vis met de knoflookpuree en werk af met de gremolata.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met walnootgremolata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven