Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met groenteschotel recept
Vis met groenteschotel recept

Vis met groenteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. (hetelucht). Snijd de ui in ringen. Aubergine, courgette en 2 tomaten in blokjes snijden. Olijven in stukjes snijden. Olijfolie in een pan warm laten worden. De ui, aubergine en courgette in de pan doen en bestrooien met knoflookpoeder of vers geperste (naar smaak). Dit alles een paar minuten laten fruiten. Daarna de tomatenblokjes en olijven mee laten fruiten. De vis aan beiden kanten met peper en zout bestrooien. In een ovenschotel leggen. Hieroverheen komen de groenten. Dit alles afdekken met plakjes tomaat. Dit alles 30 minuten in de oven laten, de laatste 15 minuten bestrooien met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met groenteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven