Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met avocado recept
Vis met avocado recept

Vis met avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta gaar. Hak de champignons en avocado fijn.
Bak ze samen in 4 eetlepels olie al roerend aan zonder te kleuren. Voeg tijdens het bakken het limoensap en de gesneden gedroogde tomaten toe. Breng op smaak met zout en peper en blus af met de witte wijn.
Doe de mascarpone en room erbij en roer het geheel tot een stevige groentesaus. Verdeel de stukken vis over een ovenplaat en schep de saus op de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven