Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis-maaltijd recept
Vis-maaltijd recept

Vis-maaltijd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen en opzetten. In een steelpan water en azijn doen. Tijdens het opwarmen hiervan flinke scheut boter, mosterd en een beetje peper er door roeren. Intussen ook koekepan verwarmen met de vis er in bakken, kan met boter, of olie. Sausje maken met halve beker mayzena en azijn. Als de inhoud voor het sausje borrelt, het mayzena-papje er snel doorroeren. Pan op laag vuur zetten. na 2 min. op een reefje zetten(vuurplaatje) dan suiker toevoegen en proeven met een lepel, net zolang suiker toevoegen, dat de zoete smaak net boven het zure uitkomt van de azijn. Vol bord de aardappelen fijnprakken en met een soeplepel de saus toevoegen. Goed mengen en de vis er boven op serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis-maaltijd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven