Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis-groentenschotel recept
Vis-groentenschotel recept

Vis-groentenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Strooi in de ovenschaal eerst de aardappeltjes en bestrooi naar smaak met (zee)zout en de provencaalse kruiden. Leg hierboven op de visfilet. Breng op smaak met iets peper en besprenkel met citroensap. De paprika halveren en ontdoen van pitten en daarna in reepjes snijden. Courgette over de lengte halveren en in plakken snijden. Sjalotjes ook in grove stukken snipperen. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en laat het geheel 45 minuten in de oven garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis-groentenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven