Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Traditioneel gekookte mosselen met remouladesaus recept
Traditioneel gekookte mosselen met remouladesaus recept

Traditioneel gekookte mosselen met remouladesaus


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Spoel de mosselen af. Loop ze even na en verwijder de kapotte schelpen.
Doe de prei, ui, bladselderij, de laurier en de wijn of bier in een grote pan.
Vul de pan voor driekwart met mosselen, strooi er peper over en breng het geheel met gesloten deksel op hoog vuur aan de kook. Het kookvocht duwt het deksel omhoog.
Schep of schud de mosselen om als het kookt.
Druk het deksel weer op de pan en laat op dezelfde manier het vocht het deksel nog twee keer omhoog drukken.
Serveer warm met de remouladesaus.
Remouladesaus:
Meng in een kom de kappertjes, mosterd, peterselie, dragon, mayonaise en augurken door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit traditioneel gekookte mosselen met remouladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven