Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn met tomatenpesto recept
Tonijn met tomatenpesto recept

Tonijn met tomatenpesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de surimisticks uit het plastic en snijd ze in reepjes. Roer de surimireepjes en tomatenpesto door elkaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de tonijn met zout en bak ze in de hete olijfolie 3 minuten per kant rosť. Snijd de tonijnmoten horizontaal door. Bedek de onderste helft met surimi-pestomengsel en leg de bovenste helft erop. Leg de tonijnfilets op 4 borden en garneer met de tomaatjes en basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn met tomatenpesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven