Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongreepjes met Bleu d' Auvergnesaus en gebakken peer recept
Tongreepjes met Bleu d' Auvergnesaus en gebakken peer recept

Tongreepjes met Bleu d' Auvergnesaus en gebakken peer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Puree maken van de peterselie ( blancheren en mengen met de gepureerde aardappel). Tongfilets platkloppen, kruiden en de puree er op strijken. Oprollen. Pan insmeren met boter en bestrooien met sjalot. Tongen in pan schikken en overgieten met fumet en gaar pocheren. Peer in kwartjes snijden en bakken. Saus: Room inkoken. Viskooknat toevoegen. Terug inkoken en kruiden met peper. Bleu d' Auvergne toevoegen. Afwerken met bieslook en peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tongreepjes met bleu d' auvergnesaus en gebakken peer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven