Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongfilets in pompoensaus recept
Tongfilets in pompoensaus recept

Tongfilets in pompoensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi peper en zout over de tongfilets, leg op elke filet 1 blokje truffel. Rol de filet op en prik hem vast met een prikkertje. Haal de 18 visrolletjes door de geklopte eieren en door het paneermeel en bak ze in een ruime hoeveelheid olie. laat de rolletjes uitlekken op keukenpapier en houd ze warm. Snijd de ui in dunne plakjes en stoof deze gaar in een hapjespan met deksel, op een laag vuur in een scheutje olie, 1 eetlepel wijnazijn, 1/2 eetlepel suiker, een scheutje groentebouillon en een snufje zout. Stoom de in plakjes gesneden pompoen gaar en pureer hem tot een sausje met 1/3 deel van een glas visbouillon, zout, peper en 1 theelepel olijfolie. Verwijder de stokjes uit de rolletjes en serveer ze op een bedje van pompoensaus gegarneerd met gestoofde ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tongfilets in pompoensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven