Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongfilet met wortel-bosuitjessalade recept
Tongfilet met wortel-bosuitjessalade recept

Tongfilet met wortel-bosuitjessalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de tongfilets af onder koud water en dep ze droog. Meng het citroensap met ketjap en marineer de vis erin. Snijd de winterwortel in dunne lange plakken. Snijd het lichte deel van de bosuitjes in de lengte in slierten. Leg de vis in een stoommandje. Verdeel de groenten erover. Stoom de vis met groenten in 10 minuten gaar. Breng het gerecht op smaak met zout. Verdeel de groenten over 4 borden en leg de tongfilet erop. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tongfilet met wortel-bosuitjessalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven