Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongfilet met saffraanroom recept
Tongfilet met saffraanroom recept

Tongfilet met saffraanroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vis afgedekt in de koelkast ontdooien. Week de saffraan of de kurkuma in de witte wijn. Dep de ontdooide vis droog met keukenpapier, Bestrooi de vis met zout, peper en bloem. Verhit de boter in de koekenpan. Bak de filets in ca 2.5 minuten per kant goudbruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Schenk het bakvocht uit de pan en blus af met de witte wijn en de slagroom. Laat al roerend aan de kook komen en kook 1.5 minuten door. Breng op smaak met zout en peper. Schenk de saus op de borden. Schik hierop de gebakken visfilets en leg hierop een bergje rucola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tongfilet met saffraanroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven