Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaat, gevuld met garnalen recept
Tomaat, gevuld met garnalen recept

Tomaat, gevuld met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tomaten halveren, uithollen en de binnenkant bestrooien met wat peper. Zet ze neer op een platte schaal met daarop wat blaadjes sla.
Neem een kom en doe daar de garnalen in samen met bovenstaande hoeveelheid ui, slasaus, koffieroom of mayonaise, enkele druppels citroensap, port, tomatenketchup, peper, suiker en roer het geheel door elkaar. Het geheel in de tomaatjes scheppen en garneren met een takje peterselie.

Een ander idee is om het vorenstaande in de met sla gedrapeerde glazen te scheppen en te voorzien van een takje peterselie.

Serveersuggesties

Bij de borrel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaat, gevuld met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven