Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiafilet met courgette en roomsaus recept
Tilapiafilet met courgette en roomsaus recept

Tilapiafilet met courgette en roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes en knoflook. Halveer de courgette en snijd hem in plakjes. Verhit 30 gram boter in een koekenpan en fruit de ui met knoflook al roerend 5 minuten op laag vuur. Voeg de courgette toe en bak het 5 minuten mee. Verdeel de groenten over de bodem van een ovenschaal en leg de kabeljauwfilet erop. Bestrooi de vis met zout. Verwarm de oven voor op 220 graden C. en bak de vis in het midden van de oven in 20 minuten gaar. Smelt intussen de rest van de boter in een steelpan en roer de bloem erdor. Voeg beetje bij beetje de melk toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus 7 minuten zachtjes pruttelen. Voeg al roerend de kaas toe en laat hem in de saus smelten. Voeg de bieslook al roerend toe. Verdeel de vis en groenten over 4 borden en schep de saus over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapiafilet met courgette en roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven