Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiafilet met champignonroomsaus recept
Tilapiafilet met champignonroomsaus recept

Tilapiafilet met champignonroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 10 gram boter in een steelpan en fruit de sjalotjes al roerend glazig. Voeg de champignons toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de wijn toe en kook het geheele tot het vocht verdampt is. Voeg de kookroom met bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de saus op laag vuur nog even pruttelen. Meng in een diep bord de bloem met zout. Dep de vis droog en wentel ze door de bloem. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis aan beide kanten in 8 minuten bruin en gaar. Breng de saus op smaak met zout. Serveer de tilapiafilets met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapiafilet met champignonroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven