Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiafilet met ananas in kerriesaus recept
Tilapiafilet met ananas in kerriesaus recept

Tilapiafilet met ananas in kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vis in niet te smalle repen. Pel de knoflook, snijd de ananas in stukjes, maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 3 minuten. lichtbruin. Pers de knoflook erbovenuit, voeg de ananas en bosui toe en bak het geheel 2 minuten. Bereid de witte basissaus uit mijn receptenboek en voeg de kerrie en crème fraîche toe. Schenk de saus over de vis. Stoof de vis in 5 minuten zachtjes gaar en strooi er de kruiden over. Lekker met zilvervliesrijst en wortelsalade. m

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapiafilet met ananas in kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven