Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiafilet in tomatensaus met rucolapestospaghetti recept
Tilapiafilet in tomatensaus met rucolapestospaghetti recept

Tilapiafilet in tomatensaus met rucolapestospaghetti


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd de courgette en paprika in blokjes en de prei in ringetjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de courgette, paprika en prei ongeveer 1 minuut aan. Vet een ovenschaal in met een beetje olie en leg de tilapiafilets naast elkaar in de schaal. Bestrooi met een beetje peper en zout. Verdeel de gebakken groenten over de vis en verdeel de pittige pastasaus erover. Zet het gerecht in de voorverwarmde oven en laat het in 20 minuten gaar worden. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel kort af met koud water en doe het terug in pan. Voeg de pesto en rucola toe en meng dit goed door elkaar. Serveer de spaghetti met de vis uit de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapiafilet in tomatensaus met rucolapestospaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven