Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiacurry met broccoli recept
Tilapiacurry met broccoli recept

Tilapiacurry met broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


De broccoli koken in een pan met ruim kokend water met wat zout. Kook de broccoli in 3.5 min beetgaar. Dan afspoelen in een vergiet met stromend koud water en goed uit laten lekken. Snijd de bosuitjes in stukjes van 4 cm. De rode peper halveren en de zaadjes verwijderen. Snijd de peper dan in heel dunne reepjes. Snijd de tilapiafilet in stukjes van 3-4 cm en kruid deze met zout en kerriepoeder. Verwarm de wok en schenk de olie erin. De olie zo heet laten worden dat er een lichte damp vanaf komt. Le nu de stukken tilapiafilet in de olie, bak ze 2.5 min. Af en toe voorzichtig omscheppen. Schep nu de broccoli, bosuitjes en de peperreepjes erdoor. Bak dit 1.5 min mee. Voeg nu de kokosmelk toe en warm het geheel nog door. Op smaak met brengen met peper en zout. Serveertip: Lekker met rijst en een wortelsalade met verse koriander. Variatietip: U kunt ook andere vissoorten gebruiken zoals dikke kabeljauwfilets. Vervang de broccoli eens door andere groeten zoals 150 gram sugarsnaps.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapiacurry met broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven