Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapia met kerrie-kokossaus recept
Tilapia met kerrie-kokossaus recept

Tilapia met kerrie-kokossaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Chinese kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In een steelpan kokosmelk en 3 eetlepels water aan de kook brengen. Sauspoeder met een garde door de kokosmelk kloppen. In een koekenpan de helft van de olie verhitten en de tilapia in 6 minuten gaar bakken. In een wok de rest van de olie verhitten en de kool en de paprika in 5 minuten beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. De tilapia met kerriesaus, rijst en de kool met paprika serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tilapia met kerrie-kokossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven