Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapia met bier recept
Tilapia met bier recept

Tilapia met bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de visfilets in een schaal. Meng de uitjes met wat citroensap en 2 theelepels olie en zout en peper naar smaak. Giet dit over de visfilets en laat dit even intrekken. Meng ondertussen het bier met de dooier(s), gezeefde bloem, bakpoeder en wat zout. Zorg dat er geen klontjes ontstaan. Verhit olie in een vis- of koekenpan. Droog de filets wat af met keukenpapier. Haal de filets goed door het bierbeslag en bak ze dan mooi bruin in de olie.

Serveersuggesties

Je kunt ook andere vis nemen zoals kabeljauw of pangafilet. Ik reken hier ongeveer 5 minuten marineertijd. Ik gebruik ook vaak een heel ei, dus niet alleen de dooier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapia met bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven