Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus recept
Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus recept

Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Maak de bosui schoon, snijd het groene deel in smalle ringen en het witte deel in stukjes. Breng de wijn met de crème fraiche en de kleingesneden ui aan de kook. Bestrooi de vis met peper en zout en leg ze in de vloeistof. Pocheer de vis in ca. 6 minuten gaar. Neem de vis uit de pan en houd het warm. Laat de saus op hoog vuur enigszins inkoken. Roer er de mosterd en de ringetjes ui door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven