Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tacoschelpen met tomatensaus recept
Tacoschelpen met tomatensaus recept

Tacoschelpen met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroenen uit en zeef het sap. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes. Leg de stukjes filet in een schaal en schenk het citroensap erover. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Leg de uiringen op de vis. Dek de schaal af met huishoudfolie en zet hem 2 uur in de ijskast. Giet het sap uit de schaal. Strooi de bieslook over de vis met uiringen. Snijd de olijven in plakjes en meng ze door de tomatensaus in een kom. Breek de tacoschelpen in stukken. Serveer de tacoschelpen met saus en vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tacoschelpen met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven