Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Steurgarnalen in pittige room recept
Steurgarnalen in pittige room recept

Steurgarnalen in pittige room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een pan en doe daar een beetje olijfolie in en maak deze warm. Doe de sjalotjes fijngesneden in de olijfolie met de uitgeperste knoflookteentjes. Even glazig laten worden. Dan de steurgarnalen (ik doe ze gewoon met kop en schil, maar je kan ook zonder) met schil bij de uitjes en knoflook. Met wat peper en zeezout bestrooien, niet teveel. Als de garnalen goed gemengd zijn, mag de room erbij. Even doorroeren en warm laten worden. ALs laatste een 1,5 theelepel sambal badjak en verse gesneden peterselie. Dan heel even laten sudderen. Ondertusssen stokbrood snijden. Dit eten we door een beetje garnalen op te scheppen op een bord met stokbrood erbij. Dit duurt allemaal ongeveer een 20 minuutjes.

Serveersuggesties

Naar smaak kan je als je van pittig houd meer sambal erbij doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit steurgarnalen in pittige room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven