Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus recept
Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus recept

Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los. Rooster de amandelen in een droge hete koekepan tot ze lichtbruin zijn. Breng de groetnenbouiilon aan de kook en voeg de melk toe. Smelt in een andere pan de boter. Voeg al roerend de bloem toe. Laat 2 minuten zachtjes garen. Schenk het melk-/bouillonmengsel in gedeelten bij het boter-/bloemmengsel. Roer tussendoor steeds door tot er een glad mengsel is. Roer de eieren in gedeelte erdoorheen. Roer de kaas er in gedeelten doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Breng de saus tegen de kook aan tot hij gebonden is. Houd de saus warm. Doe een scheut olie in de wok en bak hier de kabeljauw licht in aan. Strooi en naar eigen inzicht zout en peper over. Bewaar de kabeljauw in aluminiumfolie. Doe een scheut olijfolie in de wok en roerbak hierin in gedeeltes de spinazie. Voeg de pesto al roerende toe. Haal de kabeljauw uit de aluminiumfolie en leg dit op de spinazie. Giet de kaassaus over het geheel. Bestrooi met de geroosterde amandelen.

Serveersuggesties

I.p.v. kabeljauw kan ook koolvis of tilapia worden gebruikt. Lekker met gebakken krieltjes of rösti.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven