Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse visschotel recept
Spaanse visschotel recept

Spaanse visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 800 gRAM stevige vis in stukken. Giet 2 eetlepels olie in een vuurvaste schaal en leg de vis erin. Bestrooi de vis met peper en zout. Pel 2 stevige tomaten en snijd deze in parten. Snijd vervolgens 1 middelgrote ui in ringen, 1 citroen in schijven en leg dit alles samen met 2 takjes peterselie, 1 laurierblad, 1 mespuntje tijm, 1 mespuntje oregano, 1 mespuntje marjolijn en 1 gehakte knoflookteen bij de vis. Sprenkel er dan nog een glas droge witte wijn over en zet de schaal afgedekt in een voorverwarmde oven van 200C. Stoof de vis gaar in ruim half uur gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven