Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schotse zalmburgers recept
Schotse zalmburgers recept

Schotse zalmburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de mayonaise. Meng de mayonaise met de dyonmosterd en roer er vervolgens de worcestersaus en de tabasco naar smaak door, dek af en zet tot gebruik in de koelkast. Kook de ongeschilde aardappelen 1 5 minuten in een pan met kokend water met zout, giet ze af laat ze voldoende afkoelen en schil ze. Roer intussen de zalm, dille en citroensap doorelkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Rasp de aardappelen grof. Voeg ze aan het zalmmengsel toe en meng het heel voorzichtig met vochtige handen, zodat de reepjes aardappels zoveel mogelijk heel blijven. Verdeel het mengsel in 8 porties, vorm met vochtige handen er platte burgers van 1 cm dik en druk ze goed aan. Wentel de zalmburgers door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de burgers in 5 minuten knapperig en goudbruin. Keer ze eenmaal. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ere de mayonaise en de slabladeren bij

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schotse zalmburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven