Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scholfilets met zoetzure saus recept
Scholfilets met zoetzure saus recept

Scholfilets met zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los in een kommetje. Verkruimel het brood. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Halveer de scholfilets in de lengte en besprenkel ze met 1 eetlepel citroensap en laat ze 5 minuten intrekken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein. Roer in een kommetje de tomaat, gembersiroop, citroenrasp, citroensap en sojasaus door elkaar. Schep de bosuitjes en koriander erdoor en laat de saus 10 minuten op smaak komen. Wrijf de scholfilets in met zout. Haal ze eerst door het geklopte ei en wentel ze dan door het broodkruim. Druk het kruim goed aan. Verhit de boter in een koekenpan en bak de scholfilets in 8 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege. Verdeel de scholfilets over 4 borden en zet op een bord een kommetje met tomatensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit scholfilets met zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven