Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scholfilet met appel-kaas-hamsaus recept
Scholfilet met appel-kaas-hamsaus recept

Scholfilet met appel-kaas-hamsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui, appel en ham in stukjes snijden en in boter aanfruiten. Naar eigen inzicht paprikapoeder toevoegen. De roomkaas aan stukjes snijden en vervolgens aan de hete bouillon toevoegen. Met de witte wijn het geheel op smaak brengen.
Leg op de borden wat veldsla. De bevroren scholfilet in de hete boter leggen en op gematigd vuur voorzichtig om en om in 7 minuten goudbruin bakken. Deze op de veldsla leggen, de saus over de vis gieten en garneren met gesneden peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met warme baquette.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scholfilet met appel-kaas-hamsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven