Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schol  uit de oven recept
Schol  uit de oven recept

Schol uit de oven


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Spoel de vis af onder koud stromend water en dep heel goed droog.
Pel de ui en snijd het in ragfijne plakken.
Pel en snipper de knoflook. Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui plakjes zacht, voeg dan de knoflooksnippers toe en fruit nogmaals kort mee, voeg de tomatenblokjes en sap toe en breng op smaak met zout en (chili)peper. Laat een klein kwartiertje pruttelen.
(Verwarm de oven voor op 225 graden) voeg dan de oregano en de kappertjes toe en neem de pan van het vuur.
Prik een scholfilet aan een vork, haal de filet aan beide kanten door de saus en leg dubbelgevouwen in een ingevette ovenschaal. Doe dit met alle filets. Schenk de rest van de saus over de vis. Zet de schaal (afhankelijk van de dikte van de vis) voor ca. 6 minuten in de hete oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schol uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven