Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schol uit de oven recept
Schol uit de oven recept

Schol uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de vis goed onder de kraan af en dep droog.
Pel de ui en snij deze in ragfijne ringen, pel en snipper de knoflookteen. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de uiringen en wat later de knoflook en fruit nogmaals kort.
Voeg dan de tomatenblokjes en sap toe en breng het op smaak met zout en peper (chili).
Laat een klein kwartiertje pruttelen, verwarm de oven voor op ongeveer 225 graden. Voeg dan de oregano en de kappertjes toe en neem de pan van het vuur. Prik een scholfilet aan de vork en haal de beide kanten door de saus en leg het dubbelgevouwen in een ingevette ovenschaal. Doe dit met alle filets en schenk dan de rest van de saus er over. Zet de schaal, afhankelijk van de dikte van de vis voor ongeveer 6 minuten in de hete oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schol uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven