Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schol on the roll recept
Schol on the roll recept

Schol on the roll


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en laat ze uitstomen. Verhit een pan met antiaanbaklaag en voeg 3 eetlepels olijfolie toe. Bak de amandelen al roerend in 5 min. samen met de knoflook en broccoli. Maal het fijn in de keukenmachine en voeg de oregano, zout en peper naar smaak toe. Verdeel het mengsel over de scholfilets en rol ze op. Doe de bouillon en de wijn in de pan, laat het tot de helft inkoken en doe de scholrolletjes in de pan. Draai het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat het 10 min. op laag vuur garen. Haal de vis uit de pan, doe de helft van het vocht van de vis bij de aardappelen en voeg de ketchup naar smaak toe. Zet de aardappelen op het vuur en verwarm ze in het vocht met de ketchup. Voeg de yoghurt toe aan het overige vocht en meng het tot een saus(niet meer verwarmen). Leg de aardappelen en de vis op een bord en doe de saus over de vis.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schol on the roll recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven