Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampy met roomlooksaus en prei recept
Scampy met roomlooksaus en prei recept

Scampy met roomlooksaus en prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de scampy's en dep ze goed af. Zet een grote pot met een 7 tal eetlepels olijfolie op een hoog vuur. Pers de knoflook uit in de olijfolie. Gooi de scampy's, het zout (maar zeker niet teveel), de harrisa en de 4 boullionblokjes erbij. Laat 15 minuten stoven geregeld al roerend. Doe nu de prei erbij en laat 10 minuten verder stoven op een iets lager vuur. Doe de room erbij en laat het geheel 10 minuten inkoken. Dik aan met maiszetmeel. Serveer met stokbrood en dunne frietjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scampy met roomlooksaus en prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven