Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi's in knoflookboter recept
Scampi's in knoflookboter recept

Scampi's in knoflookboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de scampi's en verwijder de darmkanaaltjes door met je mes een inkeeping te maken. Pel de knoflook en doe ze bij een beetje olijfolie. Mix dit geheel tot een fijne massa. Doe deze massa in de pan en bak de scampi's tot ze roze zien. Voeg dan fijn gesneden bieslook en pijpajuin toe en de rest van de boter. Afkruiden met peper en zout. Serveer in een potje met stukjes brood erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scampi's in knoflookboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven