Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi na Buzaru recept
Scampi na Buzaru recept

Scampi na Buzaru


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olijfolie in een pan. Neem hiervoor bij voorkeur een middelgrote pan zodat de scampi's wel de ruimte hebben en niet op elkaar gepropt zitten. Verwarm de olie. Het uitje en de teentjes knoflook licht fruiten. Ondertussen kan de peterselie en de tomatenpuree er aan toe gevoegd worden. Roer de ingrediŽnten lekker door elkaar. Neem vervolgens de pan even van het vuur. De gewassen scampi's in de pan doen. Vervolgens de deksel op de pan plaatsen en alles een beetje om schudden. Plaats de pan weer op het vuur en voeg dan de wijn en het water toe. Een half theelepeltje peper, een theelepeltje zout, rozemarijn en Italiaanse kruiden en tot slot een mespuntje paprikapoeder erbij doen. Laat het staan totdat het kookt. Haal vervolgens de pan van het vuur en schud alles nogmaals om. Nog een minuutje of 15 op een laag vuurtje laten staan en de scampi's kunnen gegeten worden. Vergeet er niet wat lekker brood zoals ciabatta of stobrood erbij te serveren, want de saus moet men zeker niet laten liggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit scampi na buzaru recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven