Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal goreng gamba


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder kop en pootjes van de gamba's maar laat schaal intact.
Maak een boemboe van chilipepers, sjalot, trassi, knoflook en kemiriepasta.
Bak de boemboe op matig vuur gedurende 5 minuten.
Voeg garnalen en suiker en een lepel water toe. Bak 1 minuut mee.
Doe sereh, laos, daon, salam, zout, peper en santen erbij en roerbak op matig vuur totdat de saus na 1 5 minuten is ingedikt en de gamba's gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng gamba recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven