Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van zeevruchten met bloemkool recept
Salade van zeevruchten met bloemkool recept

Salade van zeevruchten met bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bloemkoolroosjes los en kook ze een 5-tal minuten in gezouten water. Spoel ze nu onder koud water. Laat de mosselen uitdruipen en snijd de zalm in reepjes. Maak een vinaigrette met 2 eetlepels mosterd, 4 eetlepels olie, 2 eetlepels azijn en kruiden met peper en zout. Verdeel de salade over 4 schaaltjes, leg er de bloemkool, de zalm, de garnalen en de mosselen op den oe er een scheutje vinaigrette over. Bestrooi met wat bieslook en leg bovenaan 2 steurgarnalen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van zeevruchten met bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven