Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Röstitaart met zalm recept
Röstitaart met zalm recept

Röstitaart met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 180 graden C. voorverwarmen. Zalm laten uitlekken, graat en vel verwijderen. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Ui 2 min. fruiten. Paprika en rösti toevoegen en 3 min meebakken. Prei erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Zalm door röstimengsel scheppen en in ovenschaal overdoen. Eieren met kookroom en de helft van de kaas, zout en peper in een schaal loskloppen. Roommengsel over de rösti schenken. Met rest van de kaas bestrooien. Rösti in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en bruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit röstitaart met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven