Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romig visstoofpotje recept
Romig visstoofpotje recept

Romig visstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


De scholfilet in repen snijden en de koolvisfilet in blokjes. In een hapjespan de boter smelten en de prei 5 minuten zachtjes bakken. De peultjes 1 minuut meebakken. Wijn en koksroom toevoegen en aan de kook brengen. Kruiden, citroensap en zout en peper naar smaak toevoegen. De vis met zout en peper bestrooien en door de groentesaus scheppen. Op een laag vuur 8 minuten stoven, mosselvlees toevoegen en het gerecht nog 2 minuten verwarmen.

Serveersuggesties

Lekker met stevige pastasoorten, zoals penne, macaroni of tagliatelle. Tip: Voor dit gerecht zijn vrijwel alle vissoorten geschikt. Vervang de prei eens door venkel en roer er een scheutje anijsdrank door. Wijnadvies: Jean Demont Bourgogne Blanc

Allergenen Informatie

Voor dit romig visstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven