Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggevleugel met kappertjes recept
Roggevleugel met kappertjes recept

Roggevleugel met kappertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de rog met zout en peper en bloem. Bak de roggevleugels in de olijfolie, 4 5 minuten per kant. Verwarm in een andere pan de boter en voeg de kappertjes, citroensap en een paar druppels balsamico azijn toe. Goed roeren en een paar minuten laten sudderen.

Leg de vis op een bord en doe de saus erover.

Serveersuggesties

Lekker met sperciebonen met knoflook en gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggevleugel met kappertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven