Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggenvleugel met zuurkool en zoete wijnsaus recept
Roggenvleugel met zuurkool en zoete wijnsaus recept

Roggenvleugel met zuurkool en zoete wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotten in stukjes, doe ze samen met de wijn en de suiker in een kookpot en laat ze voor de helft inkoken. Kruid de roggenvleuges met peper en zout en bak ze mooi bruin aan beide kanten in een pan met wat boter. Gaar ze nu nog een 10-tal minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden C. Verwarm ondertussen de zuurkool en voeg er de laurier bij. Serveer op een bordje met tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggenvleugel met zuurkool en zoete wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven