Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roergebakken vis met wortel en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui.
Schil de winterwortel met een dunschiller, snijd hem in dunne plakjes en de plakjes in flinterdunnen reepjes.
Was de broccoli en verdeel hem in kleine roosjes. Snijd de broccolisteeltjes in dunne plakjes. Bewaar beiden apart.
Verhit een scheut olie in een braadpan en fruit hierin de ui met de gemberworel. Voeg de reepjes wortel en de plakjes broccoli in gedeeltes toe en bak het geheel 5 minuten. Schenk de bouillon er over heen en stoof het groentemengsel 5 minuten.
Schep de broccoliroosjes erdoor en stoof het geheel 5 minuten.
Verhit tijdens dit stoven een scheut olie in een wok. Bestrooi de roer te bakken vis royaal met viskruiden. Roerbak de vis gedurende vijf minuten in de wok.
Breng de groenten op smaak met peper en zout.
Serveer de groenten met de vis.

Serveersuggesties

Lekker met gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken vis met wortel en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven