Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode poon met tomaat recept
Rode poon met tomaat recept

Rode poon met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe zout en peper op de vis en laat hem in de pan met deksel in een beetje olie 5 minuten op een gematigd vuur stoven, samen met de licht gekneusde tomaatjes en een plukje basilicum. Voeg de gedopte tuinbonen toe met de peultjes en kook dit geheel nog eens 7 minuten zonder deksel. Voeg de olijven toe, enkele blaadjes basilicum en olijfolie. Verdeel de vis en de saus op de borden en strooi er nog wat peper overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode poon met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven