Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rode poon met rode ui en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de rode poon schoon. Kook de krieltjes en bak ze daarna even aan.
De ui schoonmaken en in ringen snijden.
De tomaten in plakjes snijden.
De ponen kruiden met zeezout en peper.
Vet een ovenschaaltje in en leg daarin de ponen. Leg de uienringen en de tomaten er op en overgiet het geheel met de wijn en de bouillon. Strooi de oregano hier over.

Zet de schaal ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius.

Serveersuggesties

Serveren: Serveer de krieltjes en de vis apart. Lekker met een salade Nicoise en een glas rosť

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode poon met rode ui en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven